Beheer & Ondersteuning

Confident Male Data Scientist Works on Personal Computer Wearing a Headset in Big Infrastructure Control and Monitoring Room. Map Surveillance of People Walking on City Streets
Onze aanpak

Onze helpdesk staat paraat om u te ondersteunen bij technische vragen en storingen. Met behulp van onze Endpoint Management bescherming kunnen we op afstand toegang krijgen tot uw systemen om snel problemen te identificeren en op te lossen. Als een incident niet op afstand kan worden opgelost, zorgen we ervoor dat een van onze specialisten ter plaatse komt om het probleem aan te pakken.

micheljimenez_Customer_service_interaction_in_a_business_settin_2446bd2e-60fc-4a1d-a935-681d1af2360e
Waarom kiezen voor Italko ICT Services?
  • Maximale bereikbaarheid en waarborging van continuïteit van uw bedrijfsprocessen.
  • Één aanspreekpunt voor al uw ICT-vragen en -problemen.
  • Proactief systeembeheer en monitoring van uw systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze zich voordoen.
  • Transparante prijsafspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • Schaalbaarheid, onze diensten groeien mee met uw onderneming.
VOIP Telecommunication concept. IP Phone connecting VOIP device
Maatwerk en flexibiliteit

Onze diensten worden volledig op maat aangeboden, afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw IT-omgeving en uw gewenste mate van ondersteuning. Of u nu behoefte heeft aan preventief beheer op basis van een bepaalde frequentie of een all-inclusive ondersteuningspakket op maandelijkse basis, wij passen ons aan aan uw behoeften.

pexels-kindelmedia-7688361
Betrokkenheid en communicatie

Wij geloven in transparante communicatie en betrokkenheid bij onze klanten. Daarom houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat uw ICT-systemen optimaal blijven werken. Onze monitoring tools genereren automatisch tickets voor incidenten, waardoor we proactief reageren en u op de hoogte kunnen houden van de voortgang.

Teens in circle holding smart mobile phones - Multicultural young people using cellphones outside - Teenagers addicted to new technology concept
Toekomstgericht

Bij Italko ICT Services zijn we altijd bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten. We hebben onlangs “Italko Ontzorgt” een all-inclusive prijsmodel voor ICT-ondersteuning, zodat u geen onvoorziene kosten meer heeft en eenvoudig kunt budgetteren. Bovendien blijven onze medewerkers door het frequent volgen van trainingen op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de ICT-sector, zodat we u altijd de best mogelijke service kunnen bieden.

icon-check
Persoonlijke aanpak
Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. We bieden persoonlijke aandacht en maatwerk oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.
icon-check
Transparantie en eerlijkheid
We geloven in transparante communicatie en ons motto is “afspraak is afspraak”. Jij weet altijd waar je aan toe bent en kunt vertrouwen op duidelijke en heldere informatie over onze diensten en prijzen.
icon-check
Snelle respons
Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om snel te reageren op jouw ICT-vragen en -problemen. We streven ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat jouw bedrijf zonder onderbreking kan blijven draaien.
icon-check
Professioneel team
Al onze medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ICT-sector. Je kunt rekenen op deskundig advies en hoogwaardige ondersteuning van een team dat zich heeft bewezen in de branche.
icon-check
Proactief systeembeheer en monitoring
We nemen het beheer en de monitoring van systemen serieus. Met onze proactieve aanpak kunnen we potentiële problemen identificeren en oplossen voordat deze zich voordoen, waardoor jij tijd en geld bespaart en jouw bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.
icon-check
Schaalbaarheid
Onze diensten zijn volledig schaalbaar en groeien mee met jouw bedrijf. Of je nu een kleine startup bent of een grote onderneming, wij bieden ondersteuning passend bij jouw behoefte.
icon-check
Toekomstgericht
We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de ICT-sector, zodat we altijd de best mogelijke service kunnen bieden. Wij bieden innovatieve oplossingen die jouw bedrijf ondersteunen.

Neem vandaag nog contact op!

Klaar om met ons samen te werken?
Neem contact op en ontdek hoe wij jouw ICT-zorgen kunnen verlichten.